Dificulty a Year

Aloha! Je to neuvěřitelné, ale opět se mi povedlo zavítat do editační části WP a dokonce se i přinutit sepsat příspěvek ve smyslu stručného shrnutí posledního období mého skromného života. Tak na úvod, utíká to velice rychle… Člověk se i díky studiu může dostat do výru událostí, které mohou mít za následek, že když se najde nějaká klidná chvilka a člověk se dostane do patřičné pohody, leckdy přehodnocuje vývoj posledních událostí v životě. Určitě se takovéto zamyšlení stává každému z nás, kde intervaly jsou u každého různé. Oné chvilky může člověk využít, a při negativním vnitřním vyhodnocení může nastavit i jiný (myšleno lepší) směr, po kterým by měl kráčet cestou životem. Problém ovšem nastává, že takovéto zhodnocení v rámci onoho výru událostí přichází mnohem později než může být člověk zvyklý, a pak se dokonce může dostat do situace, kdy se ohlédne a značnou dobu přemýšlí nad tím, kam sakra zmizel poslední rok.

Jde samozřejmě o abstraktní vnímání času, kde se po tíhou různých životních situací ono vnímání může značně zkreslovat. Čas každého z nás je na tomto světě vyměřen a ono zamrzí, když si člověk uvědomí, že jej mohl například strávit vlastně docela jinak resp. lépe. Ale zas na druhou stranu, totiž začíná být můj příspěvek docela pesimistický, mohlo to být také o dost horší, takže asi vše v pořádku. Přejděme ovšem k nějakým konkrétnějším událostem, o kterých bych se mohl rozepsat. Tak např. musím zkonstatovat, že studium na FIT je opravdu časově náročné. Už jenom ta věc, že člověk pracuje a musí řešit řekněme prioritnější rodinné záležitosti. Do toho ony důležité domácí práce, ze kterých se pak získávají potřebné body k udělení zápočtu… Ono skloubit všechny tyto činnosti není vždy snadné, i když ono studium muže člověka bavit a může být i srozumitelné.

Jak už jsem psal moje časové fondy jsou jaksi značně vyčerpány, vlastně někdy dokonce přečerpány. Proto najít si čas na MMRPG nepřipadá v úvahu. Zas, aby měl člověk nějaký přehled, jelikož si mimo-jiné v adolescentním věku vytvořil vztah k hraní (jeden čas i pro-gaming) skvělých her, určitě sleduje dění v herním světě. Tedy já osobně jsem začal využívat služby grabuj.cz, kde si člověk může nahrát například poměrně slušný pořad re-play zabývající se touto tématikou. No ale abych zcela nevyšel ze cviku, pochlubím se dalším pokořeným pěkným single titulem: UFO Enemy Unknown :) .

Na závěr bych se chtěl zmínit o tom, že jsem si pořídil novou hračku. Ultrabooček Lenovo Yoga ! :) Musím říct, že kromě otravných Win8 je naprosto perfektní. Tento typ je konvertibilní a lze z něho překlopením displeje o 180° udělat tablet. No prostě velice zdařilý kus elektroniky. Z dalších hraček typu Samsung Galaxy S4 mini, jsem chtěl doplnit sbírku o Samsung Gear Fit. No ale řeknete sami, 2dny výdrže na baterku? To je dost málo… chytré hodinky opravdu prozatím nejsou a dokud se nevynalezne lepší technologie baterií, ani nebudou ;) .

Toď asi prozatím vše a já se pokusím sem tam něco přispět i řekněme v odbornějším duchu. Na druhou stranu za ono know-how je může být člověk i placen a já jaksi nejsem za vodou abych si mohl hrát na filantropa.

Takže ať žije open-source! See’Ya. :P

This entry was posted in Aktuality, Freetime. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


9 − čtyři =

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>